5 kroků k úspěšnému náboru při využívání hiring manažerského portálu

Funkce ATS

Hiring manažer je stěžejní osobou v náborovém procesu. Kvalitní náborový proces vyplývá ze stylu komunikace mezi sourcery, recruitery a hiring manažery. Vzhledem k pracovní zaneprázdněnosti hiring manažerů se běžně náboru věnuje pouze HR, ale co když si přeje náboru věnovat i hiring manažer? Pak jsme tu právě my s naším hiring manažerským portálem, který je součástí Datacruit ATS!

Detail článku

Jak vybrat ATS?

Funkce ATS

V dnešní době je více než kdy jindy kladen důraz na zefektivnění a automatizaci práce. Jinak tomu není ani v náboru zaměstnanců. Recruiteři potřebují jít s dobou a umět vyhledat, oslovit a zaujmout kandidáty skrze mnoho různých platforem. ATS (Applicant Tracking System) umí usnadnit nábor i vyhledávání kandidátů tím, že dokáže skloubit dohromady téměř všechny složky náboru. ATS pomáhá na jednom místě třídit kandidáty, zaznamenávat vývoj jejich pohovorů, zapojit do náboru manažery, integrovat různé pracovní portály, propojí LinkedIn nebo vlastní kariérní stránky a mnoho dalšího. V dnešním blogu se dozvíte, na co se při výběru ATS zaměřit.  

Detail článku

CASE STUDY: Díky Datacruit ATS jsme sjednotili zdroje kandidátů do jednoho systému

Funkce ATS

V roce 2016 se firma Dixons Carphone rozhodla upgradovat svoje HR a najít lepší systém pro ukládání dat o náborových procesech. Datacruit dokázal ATS systém na míru přizpůsobit všem jejich požadavkům a kritériím. Nyní ATS využívají již 5. rokem a v novém rozhovoru s námi Miroslava Ambrožová sdílela, jak přechod na novou aplikaci probíhal a v jakých směrech jim ulehčil práci.

Detail článku

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.