Seznamte se s Datacruit Akademií

AI

Rádi bychom vám představili Datacruit Akademii, která vám nyní nabízí sérii tří webinářů na téma využití umělé inteligence v recruitmentu a HR marketingu. Webináře povede José Kadlec, uznávaný odborník a autor knihy "HR Robo Sapiens"  
a moderování se ujme Zdeněk Bajer z Datacruit a ex-Microsoft Ondřej Hanuš aktuálně Chief Digital Officer v GoodCall.

Webináře se zaměří na praktické využití AI v různých oblastech HR, včetně digitálního recruitmentu, budování employer brandu a optimalizace kampaní na LinkedInu. Účastníci se naučí pracovat s nástroji jako ChatGPT, Copilot, Gemini, Midjourney a dalšími, které mohou významně zefektivnit jejich práci a zlepšit výsledky náborových kampaní. 

Každý webinář trvá 90 minut a účastníci mají možnost zakoupit si i jednotlivé lekce nebo výhodný balíček všech tří webinářů. Dostupné budou i záznamy ze všech tří webinářů, takže bude možnost se ke školení kdykoliv vrátit. 
 
Dárek pro klienty Datacruit ATS 
 
Klienti Datacruit ATS, kteří si zakoupí jeden z webinářů, obdrží zdarma knihu "HR Robo Sapiens". Při nákupu celého balíčku získají knihy dvě. 

Datacruit Akademie je ideální příležitostí pro všechny profesionály v oblasti HR, kteří chtějí držet krok s nejnovějšími trendy a nástroji v oblasti umělé inteligence a využít je pro zefektivnění svých náborových procesů. Nepropásněte příležitost zefektivnit vaši práci a posunout jí o krok vpřed. 

Webinář si můžete zakoupit ZDE!

Autor: Anna Křivská

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.