Datacruit se připojuje ke skupině Seyfor

HR Tipy

S potěšením oznamujeme, že naše společnost Datacruit s.r.o. se od července 2024 stala součástí skupiny Seyfor, jednoho z největších evropských dodavatelů ICT řešení. Tato akvizice nám umožní rozšířit naše působení a poskytnout našim zákazníkům ještě lepší služby v oblasti náborového softwaru.

Datacruit, založený v roce 2014, se stal předním poskytovatelem náborové aplikace Datacruit ATS, kterou využívá více než 200 firemních zákazníků v deseti evropských zemích. Naše aplikace pomáhá HR týmům zefektivnit náborový proces prostřednictvím digitalizace a integrace AI funkcí.

„Spolupráce se Seyforem nám otevírá nové možnosti a příležitosti pro zahraniční expanzi. Seyfor nám poskytne silné zázemí a know-how, se kterým můžeme dále inovovat a poskytovat našim zákazníkům ty nejlepší služby,“ uvedl Zdeněk Bajer, zakladatel a CEO Datacruit.

Akvizice Datacruit je dalším krokem Seyforu v rozšiřování svého portfolia a posilování pozice na evropském trhu ICT řešení. Seyfor má přes 1700 zaměstnanců a obsluhuje zákazníky ve 38 zemích. Martin Cígler, CEO Seyforu, k akvizici uvedl: „Tato akvizice nám umožní nejen posílit naši pozici na trhu HR řešení, ale také integrovat pokročilé náborové technologie do našeho stávajícího portfolia. Těšíme se na spolupráci s týmem Datacruit a na využití synergií, které tato akvizice přinese.“

Společnost Datacruit byla před akvizicí součástí skupiny GoodGroup a.s. působící v oblasti náborových služeb, která od roku 2014 přináší inovativní řešení pro firmy při hledání a výběru zaměstnanců. GoodGroup dále vlastní společnosti GoodCall a Recruitment Academy.

O společnosti Seyfor:
Seyfor, a.s. je jedním z velkých evropských dodavatelů ICT řešení. Společnost má přes 1 700 zaměstnanců a obsluhuje zákazníky ve 38 zemích. V roce 2023 zaznamenal počtvrté za sebou 30% meziroční růst obratu a dlouhodobě patří k nejrychleji rostoucím IT společnostem v regionu. Seyfor je největším výrobcem účetních, ERP a mzdových a personálních systémů v České republice a lídrem na českém, slovinském a srbském trhu. V posledních letech uskutečnila společnost desítky významných akvizic IT firem v České republice, na Slovensku a na Balkáně. Firma byla původně založena v roce 1990 jako Cígler Software, v letech 2017–2022 působila pod značkou Solitea. Ovládajícími vlastníky společnosti jsou slovenský Sandberg Capital a český podnikatel Martin Cígler.

O společnosti Datacruit:
Společnost Datacruit s.r.o. je předním dodavatelem náborové aplikace (Datacruit ATS) na českém i slovenském trhu. Od založení v roce 2014 se během několika let rozrostla na významného hráče na poli náborových aplikací. V současnosti ji využívá více než 200 firemních zákazníků, pomáhá HR týmům v 10 zemích Evropy a každý měsíc zapojuje do náborových procesů více než 1500 uživatelů. Díky svému know-how a skvělému produktu dokáže Datacruit digitalizovat a automatizovat náborový proces zákazníka, včetně integrace AI funkcí, což přispívá k celkové efektivitě a produktivitě. HR týmy se tak mohou soustředit na strategické činnosti, což zlepšuje jejich schopnost rychle a efektivně reagovat na potřeby trhu.

O společnosti GoodGroup:
Společnost GoodGroup a.s. je po vyčlenění Datacruitu nadále vlastníkem společností GoodCall s.r.o. a Recruitment Academy s.r.o.. Skupina se zaměřuje na náborová řešení a pracuje napříč evropským regionem. Společnost GoodCall se specializuje na nábor odborníků, specialistů a manažerů a od roku 2014 umístila více než 10 000 kandidátů. Recruitment Academy je vzdělávací platforma, která nabízí vzdělávání a certifikační kurzy pro manažery a HR profesionály. Cílem skupiny je přinášet nové trendy a obohacovat trh náboru a pomáhat uchazečům najít ideální pracovní příležitosti.

Autor: Zdeněk Bajer

Datacruit ATS pomůže zefektivnit nábor i vám

Chcete Datacruit vyzkoušet nebo potřebujete více informací?

Ozveme se vám a domluvíme nezávaznou ukázku nebo zodpovíme vaše dotazy.

* Pokud chcete, abychom vám zavolali

Chcete mluvit s naším CEO?
Zavolejte Zdeňkovi Bajerovi na +420 602 576 063.